We hebben er onze missie van gemaakt  om u overal te laten genieten van beeld en muziek in hoge kwaliteit, met een perfecte vormgeving en een ongekend gebruiksgemak.

U kunt ongestoord  kijken naar levensechte beelden van de nieuwste OLED 4K televisies terwijl alle kabels en randapparatuur mooi weggewerkt zijn in een op maat gemaakt TV-meubel.

We zorgen voor een perfect Wi-Fi netwerk in uw woning zodat u zorgeloos kunt mailen, surfen op het internet, muziek beluisteren en zo veel meer.

Onze onderlegde medewerkers helpen u de juiste toestellen kiezen en zorgen dat alles perfect geïnstalleerd wordt. Steeds tot uw dienst!

En vergeet niet dat u bij ons alle apparatuur kunt zien, horen, voelen en beleven voordat u iets koopt.

Loewe

Loewe, gemaakt in Duitsland met LIEFDE & PASSIE. Handgemaakt & hightech.

SINDS 1923

Loewe, de uitvinder van de televisie maakt nog steeds de belofte “Made in Germany” waar. Loewe systemen zijn gemaakt om lang mee te gaan en leggen de nadruk op een zo laag mogelijk energieverbruik. Modulaire technologie, premium-materialen, precisie, vakmanschap, regelmatige software-updates en met in de laatste plaats een tijdloos design geven de gebruiker het fantastische gevoel dat bij een duurzaam product hoort.

KWALITEIT IN PERFECTIE

Onze filosofie: Cruciaal voor het succes van Loewe is de combinatie van high-tech, design, kwaliteit en bedieningsgemak. De producten worden gekarakteriseerd door fraaie, precieze en elegante vormen. De kwaliteit van hun afwerking blijft behouden over de hele levensduur en zij hebben al meer dan 200 internationale design-awards gewonnen.

Samsung

Maak je woonkamer nog mooier met een TV die bast bij jouw stijl en interieur. The Frame is meer dan een TV. Hij maakt ieder moment in je kamer mooier en beschikt bovendien over de hogeresolutiebeeldkwaliteit van QLED. Een schitterende TV als hij aanstaat en een kunstwerk als hij uitstaat.

Sony

Met Sony ervaart u meer… Voel de kwaliteit van alles dat u kijkt op Sony’s OLED televisies en leef in het moment met waarheidsgetrouw beeld en geluid.

Spectral

LEAD STORE WEST-VLAANDEREN

Spectral is de specialist op het gebied van design tv meubels zonder zichtbare speakers & kabels. Geen enkel ander merk heeft zo’n grote collectie in huis als de pioniers van Spectral. Van standaard tot volledig maatwerk TV-meubel, het behoort tot het specialisme van Spectral.

✔ U ziet geen enkele kabel, bijgevolg ook geen stofwolkjes

✔ Uw digicorder zit mooi in de kast, naast alle andere toestellen…

✔ U kan er zelfs subwoofers, soundbars en stereospeakers in kwijt

✔ Kwalitatief & duurzaam meubel

✔ Verkrijgbaar in alle kleuren, in verschillende designs, kortom voor ieder interieur vindt u een passend meubel

Modellijnen in de winkel: Ameno, Brick, Cocoon, Scala, Cockpit, …