We hebben er onze missie van gemaakt  om u overal te laten genieten van beeld en muziek in hoge kwaliteit, met een perfecte vormgeving en een ongekend gebruiksgemak.

U kunt ongestoord  kijken naar levensechte beelden van de nieuwste OLED 4K televisies terwijl alle kabels en randapparatuur mooi weggewerkt zijn in een op maat gemaakt TV-meubel.

Wij helpen u de juiste toestellen kiezen en zorgen dat alles perfect geïnstalleerd wordt. Steeds tot uw dienst!

En vergeet niet dat u bij ons alle apparatuur kunt zien, horen, voelen en beleven voordat u iets koopt.

Samsung "The Frame"

Maak je woonkamer nog mooier met een TV die bast bij jouw stijl en interieur. The Frame is meer dan een TV. Hij maakt ieder moment in je kamer mooier en beschikt bovendien over de hogeresolutiebeeldkwaliteit van QLED. Een schitterende TV als hij aanstaat en een kunstwerk als hij uitstaat.

Samsung "Serif"

De Serif verandert de manier waarop we naar TV’s kijken en hoe we ze gebruiken in ons dagelijkse leven. Zet de Ambient Mode aan en tover kunstwerken, handige informatie of het patroon van je muur op het scherm. Op deze manier gaat de tv naadloos op in je interieur. Dankzij de 4K resolutie en het QLED scherm bekijk je scherpe en heldere beelden.

LG

De ‘backlight bleed’ op LED-tv’s kan ervoor zorgen dat je verborgen details binnen een scène mist. LG OLED TV’s hebben individuele zelfverlichte pixels die een oneindig contrast en perfect zwart creëren. Omdat ze geen achtergrondverlichting nodig hebben, kunnen LG OLED-tvs op een heel andere manier ontworpen worden dan LED TVs en bijvoorbeeld worden vormgegeven als papierdunne schermen. De prachtige ontwerpen voegen klasse toe aan je interieur en geven je een vleugje high-end levensstijl.

Spectral

Spectral is de specialist op het gebied van design tv meubels zonder zichtbare speakers & kabels. Geen enkel ander merk heeft zo’n grote collectie in huis als de pioniers van Spectral. Van standaard tot volledig maatwerk TV-meubel, het behoort tot het specialisme van Spectral.

✔ U ziet geen enkele kabel, bijgevolg ook geen stofwolkjes

✔ Uw digicorder zit mooi in de kast, naast alle andere toestellen…

✔ U kan er zelfs subwoofers, soundbars en stereospeakers in kwijt

✔ Kwalitatief & duurzaam meubel

✔ Verkrijgbaar in alle kleuren, in verschillende designs, kortom voor ieder interieur vindt u een passend meubel

Meer info