Staged - High end televisies en luidsprekers

De televisies van Bang & Olufsen verrijken uw woonkamer met een weergaloos design, een perfecte beeldweergave en de superieure geluidskwaliteit van Bang & Olufsen. De luidsprekers van Bang & Olufsen staan sedert 1925 garant voor akoestische perfectie : Bang & Olufsen Signature Sound geeft u de mogelijkheid om muziek te beleven op een natuurlijke, authentieke wijze, precies zoals de componist of muzikant het heeft bedoeld.

Flexible living - Multiroom luidsprekers

Onze draadloze luidsprekers kunt u in uw hele huis plaatsen en met elkaar verbinden via uw Wi-Fi netwerk. Elke luidspreker heeft zijn eigen capaciteit en zijn unieke design om perfect te passen bij verschillende stijlen en in elk interieur.

Bang & Olufsen Multiroom, Apple AirPlay 2 en Chromecast zijn ingebouwd waardoor u vrij kunt kiezen om per luidspreker een ander muziekgenre af te spelen of om een zelfde muziekstuk te laten weerklinken doorheen het ganse huis. Compatibel met alle populaire streamingstechnieken zoals Deezer, Spotify Connect, TuneIn, Apple Music, Google Music, Bluetooth en DNLA.

On the go – Bluetooth hoofdtelefoons en luidsprekers

Bang & Olufsen ontwerpt prachtige hoofdtelefoons met een briljant geluid. Door gebruik te maken van zorgvuldig gekozen materialen zoals aluminium en leder leveren ze een ongekend draagcomfort. Maak uw keuze tussen on-ear, over-ear, in-ear of earbuds.

Onze draagbare Bluetooth luidsprekers produceren een krachtig maar precies geluid en zijn pareltjes van design. Ze zijn vervaardigd uit aluminium, leder en duurzaam polymeer. Met hun lange batterijduur bezorgen ze u urenlang luisterplezier voor onderweg.

Services

Welkom in het huis van vertrouwen.

Onze opgeleide medewerkers en technisch personeel staan in voor een professionele begeleiding bij uw aankoop en een vlekkeloze installatie bij u thuis.

Ze staan te allen tijde paraat met nuttige tips en heldere uitleg over het gebruik van uw Bang & Olufsen toestellen. Waar nodig worden uw kostbare producten met zorg hersteld.