High-end audio

Kwalitatief

Innovatief

Rekening houdend met uw budget

Advies op maat

Akoestiek & esthetiek gaan hand in hand

Stereo, multiroom, streaming

Bowers & Wilkins

Bowers & Wilkins Formation

Speakers

Bowers & Wilkins, meer dan 50 jaar ongeëvenaard geluidskwaliteit wordt gebruikt door toonaangevende studio’s zoals de legendarische Abbey Road. B&W is gekend voor zijn stereo-speakers waarmee u studiogeluid in uw eigen huis brengt. Ze stralen topklasse uit, bevatten een schat aan geavanceerde technologieën en vullen uw huis met volbloed, realistisch geluid.

Formation

De draadloze luidsprekers van B&W. De puurste vorm van geluid.
Streaming is volledig mogelijk met dezelfde hifi-kwaliteit als een bekabeld systeem. Dit nieuw systeem is een robuust multiroom-audiosysteem, ze ogen zo mooi, voldoen aan hoge high-fidelity normen.

KEF

Obsessed with high resolution. Sound is a real story. Feel the music!

KEF heeft een kwalitatief & innovatief assortiment in home audio met een mooie range in vloerspeakers en daadloze speakers. Hear & feel!

Floorspeakers

Bookshelfs

Pro-Ject

Dit merk is één van ’s werelds toonaangevende leveranciers van platenspelers. Meer dan ooit terug van weggeweest, onze geliefde platen. Ze voorzien een hele resem van modellen die ontworpen zijn om aan alle verwachtingsniveaus en budgetten te voldoen. Eenvoudig in gebruik, gaan levenslang mee en hebben een uitzonderlijke goede prijs-kwaliteit verhouding.

Rotel

Rotel kent de ongeëvenaarde passie om geluidsapparatuur van onberispelijke kwaliteit te ontwikkelen. Dit merk biedt de audiofielen & muziekliefhebbers voor aantrekkelijke prijzen topkwaliteit. Deze pareltjes leveren ongekende weergavekwaliteit. Kortom, geluid op zijn best.

NAD

Bij NAD doen ze er alles aan om te zorgen dat het precies klopt. Innovatief, ongekende prijs/kwaliteit verhouding, flexibel, krachtig & veelzijdig. Voor ieders budget kan NAD uw muziek in huis brengen.

NAIM

Let the voice of Naim take you inside the music. Deze 40-jarige Britse makelaar van hoogwaardige audioproducten biedt een unieke lijn aan muzikaal klinkende producten van wereldklasse. Strak vormgegeven, diepzwarte apparaten met de bijpassende groene verlichtingskleur. Ze zijn tevens toonaangevend in de high-end streaming audio.

Bluesound

“Het ultieme multiroomsysteem”. Het is de perfecte oplossing voor alle kamers in uw huis, of je nu op zoek bent naar goed TV-geluid, een compacte speaker of een discrete inbouwoplossing. Het heeft een klassevolle afwerking, geeft subliem geluid en voorziet je van een maximale fexibiliteit. Het systeem kan ook perfect gecombineerd worden met uw bestaande hifisystemen.

Roberts

Roberts is opgericht in het Verenigd Koninkrijk in 1932 en sindsdien een topmerk dat staat voor kwaliteit & betrouwbaarheid. Vooral de stijlicoon uit 1950 blijft in het oog springen en is verkrijgbaar in allerlei retro kleuren. Deze DAB radio’s zijn kwalitatief en fleuren je ruimte op.

Audioquest

Deze Amerikaanse fabrikant voorziet een gamma aan kwalitatieve kabels en accessoires voor het koppelen van uw hifi-apparatuur. We hebben een ruime keuze in HDMI-kabels, RCA connectoren, speakerkabels & subwooferkabels, gaande van betaalbare instapmodellen tot absolute high-end oplossingen. Alle producten van Audioquest zijn ontworpen om maximaal te presenteren & precies te doen wat ze moeten doen.

Wist je dat iedere kabel anders ‘klinkt’? Een kabel kan een signaal nooit verbeteren. De bedoeling is dat hij zo weinig mogelijk schade aanricht. Een audio signaal is op zich heel kwetsbaar, enkel een kwalitatieve kabel brengt je muziek volledig tot zijn recht. Een uitgebreid gamma Audioquest bekabeling is te verkrijgen in de winkel.