Klein huishoudelijke apparatuur

In onze showroom bieden we een uitgebreid assortiment aan klein huishoudelijk apparatuur. U krijgt deskundig advies bij uw keuze, waarbij we vooral oog hebben voor kwaliteit en gebruiksgemak.

Strijken

Perfect strijken doe je met een Miele FashionMaster. Verkies je liever een stoomgenerator of een klassiek strijkijzer, dan heeft Laurastar of Calor een volwaardig alternatief.

Stofzuigen & reinigen

Zoekt u een krachtige robotstofzuiger, sledestofzuiger of steelstofzuiger, dan vind je bij Miele zeker jouw ding? We adviseren u in de juiste keuze voor in uw huis. Wilt u graag een stofzuiger met of zonder stofzak? Vergeet daarbij ook niet de kwalitatieve kuismachines van Bissell.

Klimaatregeling

Is het bij jou thuis te droog of net te vochtig? Wil je propere en gezonde lucht binnen? Boneco helpt jou om een gezonde omgeving te creëren.

Koffie

De dag start met een … kopje lekkere koffie. Bij ons kun je terecht voor kwalitatieve espressotoestellen van Miele, als ook voor lekkere filterkoffie van de merken espressions, magimix & zwilling.

Ontbijt

Naast een lekker kopje koffie kan je bij ons ook terecht voor alles om jouw ontbijt te creëren. De waterkokers en broodroosters van Magimix, Dualit, en Zwilling zijn heel kwalitatief en ogen dan nog mooi ook!

Bereidingen

In de keuken kunnen we een blender, mixer, keukenrobot, vacuumtoestel en friteuse niet missen. We geven je graag een uitgebreide uitleg zodat je het maximale uit jouw toestel kan halen. Merken zoals Bamix, Dualit, Frifri, Foodsaver, Magimix, Braun,… geven de kwaliteit en gebruiksgemak die je nodig hebt.