dd
Electro Rosseel is uw gespecialiseerde electrozaak met een groot aanbod aan toestellen & services. Ons aanbod bestaat enerzijds uit hoogwaardige televisies, speakers, audio compontenten, on-the-go speakers, multiroom opstellingen en televisiemeubels. Anderzijds hebben we een kwalitatief aanbod in grote en kleine huishoudtoestellen en inbouwapparatuur.

In al deze productcategorieën voorzien we in huis alle service & herstellingen.

Onze aanpak

We luisteren naar uw wensen!

Wij proberen écht actief te luisteren naar U. Onze persoonlijke aanpak en de tijd die we voor u vrijmaken, maken dat we heel goed kunnen inschatten wat uw noden & wensen zijn. We zijn van mening dat dit een enorme toegevoegde waarde is.

We tonen u de mogelijkheden!

Sinds jaar en dag zijn wij gekend voor het volgen van kwalitatieve producten en merken. Door onze jarenlange expertise en productkennis proberen we u zo goed als mogelijk te informeren en te begeleiden bij uw aankoop.

We verzekeren u een vlotte installatie & geven een mooie uitleg!

Ons vast en gekwalificeerd personeel komt bij u langs om een optimale installatie te verzekeren. Dankzij hun jarenlange ervaring leggen ze de werking van uw nieuw apparaat op eenvoudige manier uit.

We geven een uitstekende aftersales en service!

Na uw aankoop zijn wij steeds bereikbaar voor extra uitleg. Kom eens langs in onze winkel of stuur ons een mailtje. We bellen je graag op. Iets defect? Onze techniekers komen ter plaatse om uw probleem op te lossen.

Ons team

Neem een kijkje doorheen de geschiedenis

Het prille begin tot en met de jaren 80

Vanaf de jaren 90 tot heden