Miele Steamer

Waarom de hogedruk steamer het assortiment verlaat?

Waarom neemt Miele afscheid van deze apparatuur? Zwitserland en België zijn de landen waar het toestel zeer courant verkocht werd. Jammer genoeg is deze afzetmarkt te klein… en is het niet voldoende rendabel om het toestel nog verder aan te bieden.
MAAR GOED NIEUWS: dit jaar kunnen we het toestel nog aanbieden! Je hoeft je hierbij geen zorgen te maken over de service van het toestel, want die blijven we verder aanbieden! Interesse? Kom gerust langs voor alle uitleg. Wij, Monique, Isabelle en Els koken er dagelijks mee. Altijd welkom voor alle kooktips!

Wat kan ik stomen onder hoge druk?

Stomen is niet alleen gezond. Met de hogedruksteamer van Miele behoud je de smaak, de vitamines, de mineralen, het kleur, de structuur, de sappigheid, … en dat in een mum van tijd. Met de steamer van Miele gaat de bereiding gemiddeld driemaal zo snel als de traditionele methode. Je kan er ook voor kiezen om langzaam te garen of delicate gerechten op een lagere temperatuur in te stellen.

Dit veelzijdig toestel is ideaal voor zowel de drukke mama/papa die vlug een gezonde en lekkere maaltijd wil serveren als de hobbykok die smaken en texturen naar een hoger niveau wil brengen.

Zoveel mogelijkheden: *pasta/rijst/aardappeltjes *eitjes *confituur/yoghurt *vis/schaaldieren *alle groentjes *ratatouille/spaghettisaus/vol-au-vent/eenpansgerechten *soepen *bouillons *vlees/gevogelte *desserts: flan, cake, crème brûlée, rijstpap

Naast bereiden kan je tevens ontdooien (zonder verkleuringen), terug opwarmen van gerechten (zonder structuurverwarming en kwaliteitsverlies), steriliseren en blancheren.