Experience Store Loppem - openingsacties

Naar aanleiding van onze opening hebben we voor u mooie acties bij Miele, Loewe, Scapa Home en Magimix. Ontdek ze allemaal en kom langs. De koffie zal klaar staan.

Miele – voel je thuis

Met Miele breng je kwaliteit, gebruiksgemak en perfectie in huis. Gaat het nu om wassen, drogen en strijken of je huis stofvrij houden? Of wil je genieten van lekker eten zonder zorgen? Miele is jouw partner. Samen met ons gaan we voor perfectie en voor puur genieten.

Tijdelijke actie (13/10/23 t.e.m. 12/11/23)

Geniet van 5 jaar waarborg!

op een grote selectie wasmachines, droogkasten, kookplaten, stoomovens en ovens met profi functie.

We verwennen je met een uitgebreide uitleg & een extra cadeautje.

Zie Miele Center Rosseel voor meer info

Loewe – Made in Germany

Loewe staat al een eeuw voor de beste beeld- en geluidskwaliteit – Made in Germany. Met passie en trots kijkt het wereldmerk terug op uitzonderlijke innovatiekracht, traditie en perfecte vakmanschap. Ontdek hun uitstekende beeldkwaliteit, hun puur geluid en smart functionaliteiten.

Aanzetten, wegdromen.

Tijdelijke actie (13/10/23 t.e.m. 12/11/23)

Geniet van 5 jaar waarborg!

Ontvang daarnaast nog prijsvoordelen tot €2000.

Gratis Apple TV 4K twv €199 en/of gratis Chromecast en/of gratis kunstboek “Golden River” t.w.v. €115 en/of gratis draadloze subwoofer.

Voor meer informatie, klik hier.

Scapa Home – thuiskomen

Escape the Ordinary.

Ontdek de rijke stoffen, de duurzaamheid, de warmte & gezelligheid, de elegantie, … SCAPA HOME is een stijlvol Belgisch interieurmerk dat staat voor luxe en superieure kwaliteit. De filosofie van SCAPA HOME is kwaliteit combineren met tijdloos design door het gebruik van natuurlijke materialen.

 

Tijdelijke actie (13/10/23 t.e.m. 12/11/23)

Geniet van een gratis levering van uw Scapa meubelen.

En bovendien ontvangt u een gratis kussenset t.w.v. €250 bij aankoop van uw sofa.

Ben je aan het bouwen of verbouwen? Kom langs met je plannen om de warmte en sfeer van Scapa Home bij jou thuis te ervaren.

 

Wens je tegen het eind van het jaar te kunnen vertoeven in jouw nieuwe zetel? We kunnen nu samen jouw favoriete model, de prachtige, perfect te onderhouden stoffen, de kleuren,… uitkiezen.

 

Wil je jouw huiskamer wat updaten? Dit kan ook al met mooie kussens, plaids, vazen,… Of een nieuwe bijzettafel? We tonen graag de mogelijkheden en geven je graag kleuradvies.

 

Breng sfeer & gezelligheid binnen in huis.

Tijdelijke actie (13/10/23 t.e.m. 12/11/23)

10% directe korting op alle Scapa Home decoratie.

Magimix – jouw keukenvriend

Werken met kwalitatief materiaal in jouw keuken? Dan heb je met Magimix de beste sous-chef. Hun hoogwaardige toestellen mixen, kneden, mengen, snijden, raspen, koken, centrifugeren … en doen jou vooral genieten. Want efficiënt werken in de keuken geeft meer tijd om te genieten.

Ontdek alle toestellen en de mogelijkheden. Deskundige uitleg inclusief.