We verwelkomen u met open armen op deze unieke avond vol met kunst, muziek en verfijning in de Art Church Rochus.

Nous vous accueillons à bras ouverts pour cette soirée unique, riche en art, musique et élégance à l’Art Church Rochus.

Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen via onderstaand formulier.

Veuillez confirmer votre présence via le formulaire ci-dessous.

 

 

Over Rosseel Loppem

Rosseel is een familiebedrijf uit Loppem dat zich sedert 1964 profileert als een huis van vertrouwen. U kunt bij ons terecht voor het complete gamma van innoverende topmerken als Bang & Olufsen, Loewe, Miele en Scapa Home.

Over Bang & Olufsen

Bang & Olufsen is een fabrikant van hoogkwalitatieve televisie-, audio- en luidsprekersystemen. Onze ontwerpen hebben talloze internationale prijzen gewonnen en de geavanceerde en gepatenteerde technologie binnenin levert optimale audio en video in elke omgeving.

Al onze producten en oplossingen hebben één doel: het creëren van ultiem plezier en beleving.

https://www.bang-olufsen.com/en/be

Over Art Church Rochus

In 2022 werd ArtChurchRochus opgericht door een familie van creatieve kunstliefhebbers die ervan droomden samen een interactieve museale omgeving op te zetten die draaide om hun grootste passie: kunst!

ArtChurchRochus is een vooraanstaande Kunst & Design omgeving met speciaal gekozen werken van hoge kwaliteit. ArtchurchRochus werkt met kunstenaars voor kunstliefhebbers. ArtChurchRochus staat voor een unieke locatie, is een toonplek voor artistiek talent en een ontmoetingsruimte voor originele evenementen. Zowel fervente verzamelaars als eenmalige kopers kunnen niet genoeg krijgen van onze indrukwekkende en gevarieerde collectie.

https://www.artchurchrochus.com/

Over Adikt Gallery

AdiKt Gallery is een kunstgalerij gelegen in Le Touquet-Paris-Plage, Résidence de l’Hermitage. Ze zijn er gepassioneerd over het presenteren van een gevarieerde collectie hedendaagse kunstwerken van getalenteerde kunstenaars van over de hele wereld. De galerij biedt een unieke en meeslepende ervaring voor kunstliefhebbers, verzamelaars en bezoekers.

https://adikt-gallery.com/

Over A. Dupilho

Tussen de namen Dufilho en Bugatti bestaat er een bijna tastbare link, geweven door de passie van verschillende mannen. Het was Antoine’s overgrootoom Jacques die het geluk had Bugatti’s te verzamelen. Deze immense passie werd overgedragen aan zijn neef, en natuurlijk, zoals men een genetisch erfgoed doorgeeft, werd de fakkel aan Antoine doorgegeven.

Het is door bewust te zijn van zijn wortels dat een man kan groeien. Antoine Dufilho kent zijn wortels, die liggen in kunst en geneeskunde. Zijn werk bewijst het. Als kind maakte Antoine Dufilho kennis met de beeldende kunsten via zijn overgrootoom, een acteur, schilder en beeldhouwer. Later stelden medische studies hem in staat de complexiteit van de menselijke biomechanica te ontdekken en te ontleden.

Studie van architectuur leidde hem vervolgens tot een nieuwe benadering van beeldhouwkunst, met name tot het werk van het frame, dat, eenmaal blootgesteld, een opeenvolging van volheid en leegte onthult, lichtheid en dynamiek brengt in de algehele vorm.

https://www.antoinedufilho.com/en/