Events

To be announced

Weldra meer ... 😉


Locatie: Electro Rosseel Zedelgem
Datum: Zaterdag 12 oktober 2019

Bang & Olufsen Beovision Harmony VIP Event

Bang & Olufsen Beovision Harmony VIP Event

Locatie: Obumex – Staden
Datum: 22 juni 2019

De Bang & Olufsen BeoVision Harmony 77 werd wereldwijd in avant-premiere voorgesteld aan een select publiek.

De klasse en sereniteit van het prachtige interieur in de showrooms van Obumex vormden het decor en ondertussen kon de nieuwste Bentley Continental GT van dichtbij bewonderd worden.

BeoVision Harmony 77 is de meest significante televisie van Bang & Olufsen tot op vandaag en werd perfect geïntegreerd in de luxueuze habitat van Obumex. Met een glaasje in de hand konden onze klanten genieten van al de synergie van passie, trots en vakmanschap.

Magimix Cook Expert

Magimix Cook Expert

Locatie: Rosseel – Zedelgem
Datum: 8 juni 2017

De klanten konden het tot buiten ruiken! Zo deze tekst openen is net wat overdreven, maar dat het in de winkel heerlijk rook kan zeker niet ontkend worden! Op deze gezellige lentedag kwam iemand van Magimix de Cook Expert volledig uitleggen en uiteraard ook demonstreren. Met dit ongelofelijk toestel zijn er weinig dingen die je niet kan bereiden. Dergelijke demo’s zorgen ervoor dat de klanten zelf actief kunnen deelnemen om zo het toestel beter te leren kennen! Ook klanten die dit prachtige alles-in-één toestel al hebben, komen op deze demo’s graag eens langs om bij te leren. De mogelijkheden zijn namelijk eindeloos. Het spreekt voor zich dat er die namiddag veel “Moh!” en “Amai’s” te horen waren.

Mode in Oostende

Mode in Oostende

Locatie: Bang & Olufsen – Oostende
Datum: 15-16 september 2018

Dat Bang & Olufsen mee de modetrends bepaalt werd tijdens dit evenement geïllustreerd door onze toestellen te combineren met de handgemaakte hoeden van Toope – Brigitte Ganne.

Bang & Olufsen produceert elk seizoen opnieuw een beperkte oplage van hun toestellen in de tinten die men op dat moment in de haute couture terug vindt. Deze Limited Editions zijn enorm gegeerd door onze klanten.

Tijdens dit evenement kwamen fashionista’s van over het ganse land de Autumn-Winter collectie van Bang & Olufsen bewonderen.

Bang & Olufsen Sound & Taste event met Wout Bru

Bang & Olufsen Sound & Taste event met Wout Bru

Locatie: Isabelle Rosseel – Zedelgem
Datum: 23 november 2017

Tijdens dit evenement kregen onze klanten de kans om te beleven hoe geluid, en muziek in het bijzonder onze smaaksensaties kan beïnvloeden.

In het prachtige decor werd het vakmanschap van Wout Bru, Bang & Olufsen en Obumex verenigd.

Onder leiding van professor Dr. Felipe Reinoso Carvalho, expert inzake multisensoriële perceptie, proefden onze klanten van de heerlijke bordjes terwijl ze werden ondergedompeld in de Signature Sound van de BeoLab 50 luidsprekers in een oogstrelend interieur.

Een sensationele avond om nooit te vergeten.

Bang & Olufsen Biënnale Interieur Kortrijk

Bang & Olufsen Biënnale Interieur Kortrijk

Locatie: X
Datum: X

Onze aanwezigheid op dit hoogtepunt van Interieur Design in Kortrijk Expo werd enorm gewaardeerd door particuliere klanten, architecten en interieurvormgevers vanuit gans Europa.

Alle toestellen van Bang & Olufsen worden ontworpen door toonaangevende designers zoals Torsten Valeur, Oivind Alexander Slaatto, Cecilie Manz, Michael Anastasiades, Jakob Wagner, Frackenpohl Poulheim.

Door gebruik te maken van verschillende hoogwaardige materialen zoals aluminium, hout, leder, geweven wol van Kvadrat, textiel, … creëren we tal van mogelijkheden om uw interieur op te waarderen met prachtig geluid en een tijdloos design.

Tijdens Biënnale Interieur Kortrijk werd onze stand druk bezocht met heel wat positieve ontmoetingen tot gevolg.

Bang & Olufsen Gentleman’s fair

Bang & Olufsen Gentleman’s fair

Locatie: Waregem
Datum: X

Met dit evenement scoorden we hoog bij de hedendaagse mannen maar even goed bij het vrouwelijke schoon die hen vergezelde.

Bang & Olufsen wordt beschouwd als “the most desired luxury audio brand in the world” maar is tevens het merk met de hoogste “woman acceptance factor”.

Door het iconische design te combineren met hoogtechnologische oplossingen is het nu perfect mogelijk om krachtig en hoogkwalitatief geluid in elke woning te voorzien waarbij het esthetische aspect even veel gerespecteerd wordt.

Een evenement die een brede glimlach toverde op ieders gezicht van wie door onze prachtige stand wandelde.

Winterhappening Zedelgem

Winterhappening Zedelgem

Locatie: Rosseel – Zedelgem
Datum: Donderdag 24 november 2016

In 2016 hebben we in het midden van onze winkel onze hoogste kerstboom geplaatst en onze klanten uitgenodigd om al te genieten van de kerstsfeer die  eraan zat te komen.

We konden genieten van een Gluhwein of een lekkere Brugse Zot en ondertussen de demonstraties meevolgen van Demeyere, Jura, Bamix, B&W, Bang & Olufsen, Loewe en Ad Motion. Bloemencreaties van d’Orangerie van Zedelgem “Charm of colours and style” konden samen met de mooie keramieken beelden van kunstenares Rita Kyndt bewonderd worden.

Kortom, een warme en feestelijke avond.

Electro Rosseel – 50 jaar

Electro Rosseel – 50 jaar

Locatie: Rosseel – Zedelgem
Datum: Donderdag 2 oktober 2014

Feest bij Electro Rosseel! Naar aanleiding van ons 50-jarig bestaan hebben we de winkel volledig omgebouwd tot 1 grote demonstratieruimte, waar er high end & healthy cooking onze smaakpapillen heeft geprikkeld. We hebben professioneel leren strijken en genoten van streaming music & high-end sound, de allereerste 4K TV, TV meubelen met een twist en zoveel meer!  Garage Jonckheere verzorgde proefritten met de elektrische i3 BMW auto’s.

Daarna zijn we verhuisd naar de voormalige drukkerij Moeyaert, de buren, waar een spetterend feest werd gehouden. Het feest werd plechtig ingehuldigd door burgemeester Patrick Arnou.  Princes de bois heeft een top optreden gegeven en we hebben genoten van lekkere fingerfood en a lot of drinks!