Apple

iPhone

iPhone

Een all‑screendesign. De langste batterijduur in een iPhone ooit. De snelste prestaties. Spat‑ en waterbestendig. Foto’s van studiokwaliteit en 4K‑video.

iPad

iPad

Hij is één en al scherm. Eén en al power. En één en al vernieuwing. In het nieuwe design hebben we onze meest geavanceerde technologie verwerkt.

iMac

iMac

Het idee achter iMac is onveranderd: een superieure desktop­computer vol geavanceerde, gebruiks­vriendelijke technologie in een elegant all-in-one design.

Macbook (Pro)

Macbook (Pro)

De prestaties van de nieuwe MacBook Pro zijn ongekend en je neemt ’m nog makkelijker mee. Ga soepeler dan ooit van idee naar resultaat met extreem krachtige processors.

Wij verdelen ook

Ubiquiti

Ubiquiti is gespecialiseerd in draadloze apparaten en spant zich in om de digitale kloof te verkleinen. Ze werken puur met toestellen die een mix zijn van innovatieve oplossingen, moderne technologie, uitstekende kwaliteit & stabiliteit en een aantrekkelijke prijs. Het bereik is optimaal en kan de meest veeleisende gebruikers tevreden stellen. Ze hebben een mooi assortiment routers, switches, point to point stations, enzoveel meer.

Leica

Premium Reseller

Het Duitse merk Leica levert uiterst hoogwaardige, premium fotocamera’s die voorzien zijn van extreem innovatieve technologieën. Ze komen tegemoet aan de hoge eisen van de fotograaf en zijn gefocust op de hoogste beeldkwaliteit en gebruiksvriendelijke bediening. Het assortiment is ruim. Ze voorzien zowel compact- en systeemcamera’s als onderwater- en full-frame camera’s.

Foto Apple: idownloadblog.com