Miele. Immer Besser.
Miele staat voor kwaliteit & duurzaamheid. In onze showroom vindt u een heel uitgebreid gamma van de Miele huishoudelijke toestellen. U kan genieten van een professionele en enthousiaste begeleiding in uw keuze, uitgebreide gebruiks- en onderhoudstips, perfecte installatie en een duurzame vertrouwensrelatie.

Wassen, drogen & strijken

Inbouwtoestellen

Koken is een passie bij ons. Genieten van het koken, werken met een groot gebruiksgemak, met vernieuwde technieken en alles in een modern design. Miele past perfect. Wij adviseren u met plezier welke keukentoestellen u liggen, hoe ze werken, hoe er meer uit te halen.

Huishoudtoestellen

Naast wassen & drogen en de keuken inbouwtoestellen vindt u in onze showroom een uitgebreid gamma aan koel- en vrieskasten, stofzuigers, koffiemachines, accessoires & reinigings- en wasproducten. U kiest voor de beste kwaliteit & optimale prestaties. Wij geven u advies op maat, zowel naar de keuze van uw toestel, als naar gebruik & perfect onderhoud.

Professioneel gamma

Ook voor het Miele Professioneel Assortiment in wassen, drogen & strijken kunt u bij ons terecht. Tevens zorgen de professionele vaatwassers voor korte, zuinige programma’s met optimale reinigingsresultaten. Of het nu om een B&B, kapsalon, bakkerij/beenhouwerij of restaurant gaat, wij helpen u bij het maken van de juiste keuze van uw toestel & zijn capaciteiten.