BEOSYSTEM 9000C

Recreated. Replayed. Reborn.

The Beosystem 9000c is our latest Recreated Classic.

Upgraded.

Updated.

Yet upholding all of its original elegance and power.

Ontdek de Beosystem 9000c

Een icoon herboren

De Beosystem 9000c is een eerbetoon aan de baanbrekende Beosound 9000, een van de meest iconische producten van Bang & Olufsen. Deze hercreatie combineert het klassieke ontwerp met de nieuwste technologische innovaties, wat resulteert in een tijdloze combinatie van vorm en functie.

Historie en ontwerp

De originele Beosound 9000, ontworpen door David Lewis, werd voor het eerst geïntroduceerd in 1996 en werd al snel een symbool van modern design en uitstekende audiokwaliteit. Het slanke, verticale ontwerp met de opvallende zes-disc CD-wisselaar maakt het een blikvanger in elke ruimte.

 

Met de Beosystem 9000c is deze klassieker nieuw leven ingeblazen. Elk exemplaar is met de hand herbouwd en afgestemd om aan de hoogste standaarden van audiokwaliteit en esthetiek te voldoen. De nieuwe Beolab 28 luidsprekers, die naadloos integreren met de Beosound 9000, bieden een ongeëvenaarde geluidsweergave en draadloze connectiviteit.

Beosystem 9000c 0002

Technische hoogstandjes

  • Beosound 9000: Volledig gerestaureerd en opgewaardeerd met moderne elektronica voor optimale prestaties.
  • Beolab 28: Actieve luidsprekers met adaptieve akoestiek, draadloze connectiviteit en een indrukwekkende basweergave.
  • Exclusieve uitvoering: Deze set is vervaardigd in een beperkte oplage van slechts 200 exemplaren wereldwijd, waarvan wij nummer 77 in onze showroom hebben.

Een unieke luisterervaring

De combinatie van de Beosound 9000 en Beolab 28 biedt een luisterervaring die zowel visueel als auditief indrukwekkend is. Dankzij de geavanceerde technologie en het tijdloze ontwerp kunt u genieten van muziek zoals het bedoeld is, met een helderheid en detail die elke noot tot leven brengen.

Welkom bij de inschrijvingspagina voor het Beosystem 9000c evenement

BEOSYSTEM 9000C

Wij nodigen u uit voor een exclusieve avond om kennis te maken met een van de meest iconische producten van Bang & Olufsen: de Beosystem 9000c. Deze unieke combinatie van een volledig herbouwde Beosound 9000 en de nieuwste Beolab 28 luidsprekers is in een exclusieve uitvoering vervaardigd. Wereldwijd zijn er slechts 200 stuks, en wij hebben het voorrecht om nummer 77 in onze collectie te hebben.

Wat kunt u verwachten?

Demonstraties: Twee uitgebreide demo-sessies waarbij u de audiokwaliteit van de Beosound 9000 kunt ervaren.

Interactieve ervaring: Neem uw favoriete CD mee en ervaar zelf de magie van dit legendarische toestel.

Verhalen en geschiedenis: Leer meer over de geschiedenis van de Beosound 9000 en zijn ontwerper, David Lewis.

Exclusieve collectie: Ontdek onze huidige portfolio, inclusief zeer gewilde limited editions, in een sfeervolle setting.

Ontspanning: Geniet van een hapje en een drankje terwijl u de avond doorbrengt in onze belevingswinkel.

 

Praktische informatie

Datum en tijd: Donderdag 4 juli, van 19u-21u
Locatie: Torhoutsesteenweg 39 – 8210 Loppem
Demo sessies: 19u15 & 20u15

Schrijf u nu in!

Vul het onderstaande formulier in om uw deelname te bevestigen. Wij kijken ernaar uit om onze passie voor schoonheid en vakmanschap met u te delen.