Latest Posts

Miele vs SARS-CoV-2

De strijd tegen het SARS-CoV-2 virus gaat nog steeds verder. Terwijl virologen tegen de klok werken om zo snel mogelijk een vaccin te ontwikkelen, geven wij graag enkele handige tips mee om deze tijd zo veilig en hygi├źnisch mogelijk door te maken.

1. Desactivatie bij 60┬░C/30 minuten

Het virus kan niet overleven als men bij het wassen een temperatuur van 60┬░C (of hoger) gebruikt en dit langer dan 30 minuten. De programma’s die wij hiervoor aanraden op onze Miele toestellen zijn:

  • Katoen (60┬░C – 90┬░C)
  • Katoen hygi├źne (60┬░C – 90┬░C) – dit programma houdt langer de gekozen temperatuur aan

Deze programma’s zijn zeer goed in combinatie met een bleekmiddel, dit zit bijvoorbeeld vervat in de UltraPhase 2 bussen.

Voor mondmaskers specifiek raden we als extra de optie ‘AllergoWash‘ aan, deze optie zorgt voor extra spoelingen zodat achtergebleven detergentresten zeker weg zijn. Bij AllergoWash worden bacteri├źen zelfs al bij 40┬░C geneutraliseerd, dit door intelligent energiegebruik, een verhoogd waterpeil en het extra stomen na het einde van de hoofdwas. We adviseren om geen wasverzachter of parfum te gebruiken tijdens het reinigen van uw mondmasker

2. Wasmachine wekelijks laten draaien op 60┬░C

Naast uw kleding, is het ook belangrijk om op tijd en stond uw machine te reinigen. Wij raden aan om uw wasmachine 1 keer per week op minimum 60┬░C te laten draaien om bacterievorming, vetluis en slechte geurtjes tegen te gaan. Om verspilling tegen te gaan adviseren we om dit in combinatie met uw bedlinnen, handdoeken of ondergoed te doen.

3. Machinereiniging

Doe 2 tot 4 keer per jaar een machinereiniging, samen met IntenseClean. Dit onderhoud werkt op hoge temperatuur, hoger waterniveau en meer mechanica. IntenseClean bevat desinfecterende ingredi├źnten voor het verwijderen van bacteri├źn.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0
    0
    Je winkelmandje
    Je winkelmandje is leegTerug naar onze deals